FC Københavns pengekasse bugner med penge. Ikke bare kan de nykårede Superliga-mestre se frem til en overflod af TV-penge. Klubben har også succes, når det kommer til salg af egne talenter.

Fotograf: FCK.DK

For nylig blev det offentliggjort, at klubben fra Østerbro har solgt den 17-årige Victor Jensen til den hollandske danskerklub, Ajax Amsterdam.

Ifølge BT tjener FC København 26 millioner kroner på salget af 17-årige Victor Jensen til Ajax. Prisen kan dog stige i fremtiden på grund af diverse bonusaftaler og fremtidsklausuler.

FC København har solgt det 17-årige offensivtalent, Victor Jensen, til Ajax, og ifølge BT tager den danske klub sig godt betalt.

Avisen skriver, at FC København tjener 26 millioner kroner på salget af teenageren og at prisen i øvrigt kan stige i fremtiden, fordi de danske mestre har sikret sig diverse bonusser i forbindelse med salget.

Til FC Københavns egen hjemmeside kalder træner Ståle Solbakken salget af Victor Jensen for “et helt ekstraordinært tilbud”.

17-årige Victor Jensen nåede ikke at optræde på klubbens seniorhold, men har opnået masser af succes på klubbens U19-hold, og blev dette år kåret som Årets U17-talent i Danmark.