Juventus-stjerne er eftertragtet hos Ligue 1-storklub, samtidig med at Juventus har en anden, Serie A-angriber i kikkerten.

Af Lasse D. Drescher

Gonzalo Higuain har været velspillende, for den italienske storklub Juventus. Det har så ført til, at der nu er en europæisk storklub, som viser interesse i argentineren. Det er Ligue 1-storklubben AS Monaco, som skulle jagte den 30-årige angriber.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Higuain har i den netop afsluttede sæson, formået at lave 16 Serie A-scoringer og seks assist. Argentineren blev hentet til Juventus, fra Serie A-konkurrenten Napoli. Det var en ekstremt dyr pris, som Juventus måtte smide på bordet.

Derfor forventes det ikke, at de vil kunne sikre sig det samme beløb, på et muligt salg i løbet af sommeren.Det italienske medie skriver, at Juventus vil overveje bud der ligger på omkring 450.000.000 kroner.

Calciomercato fastslår at det tyder på, at Gonzalo Higuain er på vej væk fra Juventus. Hvorfor meldes der intet om, men det meldes samtidig at Juventus har Mauro Icardi i kikkerten. Derfor skal der formentlig sælges ud, for at få råd, til Higuains landsmands Mauro Icardi.

Grunden til at Ligue 1-storklubben viser interesse, er fordi at de skal erstatte columbianeren Radamel Falcao. Dog er der stadig tvivl om, hvorfor Monaco vil erstatte en 32-årig Falcao, med en 30-årig Higuain. Da der blot er to år, mellem de to angribere.

Falder handlerne mon på plads?

Hvis det her skal gå op, så skal der formentlig flere ting til at falde sammen. Monaco skal forsøge at sikre sig Higuain, men samtidig så skal Juventus også sikre sig en spiller, som kan erstatte argentinske Gonzalo Higuain.

Men det forventes at Juventus vil komme til at tabe en del penge, på et salg af Gonzalo Higuain. Ifølge mediet, vil de komme til at tabe omkring 225.000.000 kroner, hvis de lader Higuain forlade klubben for den førnævnte pris, på 450.000.000 kroner.

Læs også: Her er grunden til Lord Bendtners udeladelse til VM