Danske Andreas Christensen er ikke fast mand hos engelske Chelsea, og det kan åbne nye døre. Men London-klubben afviser interesse fra andre prominente adresser.

Af Anders Lang Jensen

 

Det er ikke blevet til meget spilletid for Andreas Christensen i denne sæson i Chelsea, men den danske forsvarsspiller får næppe lov til at forlade klubben i dette transfervindue. Flere klubber har ellers været ude efter danskeren, men Chelsea ser ikke ud til at ville lade ham gå.

Nu skriver avisen London Evening Standard, at Champions League-klubberne Bayern München, Borussia Dortmund og Juventus senest har henvendt sig til Chelsea for at leje eller købe Andreas Christensen, men alle tre er blevet afvist.

 

Dermed tyder alt på, at Andreas Christensen også er Chelsea-spiller efter transfervinduets lukning i morgen den 31. januar. Andreas Christensen har kun fået spilletid i én Premier League-kamp i denne sæson, hvor Chelsea-manager Sarri har foretrukket brasilianeren David Luiz i midterforsvaret.

Luiz nærmer sig kontraktudløb i Chelsea, men ifølge London Evening Standard forventes brasilianeren at forlænge sin kontrakt med et år, så udsigterne til spilletid er ikke gode for Andreas Christensen.

Den danske landsholdsspiller har kontrakt med Chelsea helt frem til sommeren 2022. Tidligere har spanske FC Barcelona også haft snøren ude efter danskeren men uden held.