Selveste FC Barcelona kan denne sommer måske handle ind hos danske FC København. Den spanske storklub kan ende i en situation, hvor den danske hovedstad kan være transfermålet, og hvor navnet er Robin Olsen.

Af Anders Lang Jensen

 

Robin Olsen har imponeret i det svenske mål under VM, og Sverige står nu overfor en kvartfinale mod England. Det i sig selv er en stor præstation af et land som Sverige. Olsen har været en vigtig brik i buret.

Præstationerne i målet er tilsyneladende ikke gået ubemærket hen, og nu forlyder det, at selveste Barcelona har FCK-målmanden på listen. Det er det spanske website fichajes.net, der bringer historien om, at Barcelona muligvis vil gå efter Robin Olsen, hvis man mister reservekeeper Jasper Cillessen denne sommer.

Erstatning for Cillessen

Den tidligere Ajax-keeper, som er 29 år gammel, har ifølge spanske medier bedt om at blive solgt, fordi han ønsker mere spilletid. Her står engelske klubber som Chelsea og Liverpool angiveligt klar til at snuppe hollænderen.

28-årige Robin Olsen er ifølge mediet en stærk kandidat til posten som reserve for Marc-Andre Ter Stegen. Barcelona skal hente en kvalitetsspiller, som dog er afklaret med sin rolle som klar backup til den tyske stjerne Marc-Andre Ter Stegen.

Websitet mener at vide, at det ikke vil være noget problem at få FC København til at gå med til en aftale med Barcelona. Økonomien som Barcelona kan betale med, er for stor en mundfuld for københavnerne, der også skal sælge Olsen som del af transferaftale med målmanden.

FCK har nemlig hentet finske Jesse Joronen ind som erstatning, så et salg af svenskeren skal ske efter VM-slutrunden.

Robin Olsen kom til FC København fra græske PAOK, og han har spillet 71 superligakampe for klubben.