Af Anders Lang Jensen

Det er ingen hemmelighed, at franske Antoine Griezmann er et brandvarmt emne hos Manchester United og manager Jose Mourinho. Rygterne siger, at franskmanden skifter til Old Trafford, og United skulle nu have givet Griezmann endnu en grund til at smile over et måske kommende skifte.

Photo by Srdjan Stevanovic – UEFA/UEFA via Getty Images

Den 25-årige franske landsholdsspiller var som barn stor Manchester United-fan, og har en svaghed for de røde djævle. Samtidig er han gode venner med franske Paul Pogba, som i sommer skiftede til netop Manchester-klubben i den historiske handel fra Juventus, og fik titlen som verden dyreste fodboldspiller.

I Griezmanns unge dage var det David Beckham, som spillede i det ikoniske trøjenummer 7, og senest prøvede hollandske Memphis Depay at løfte den tunge arv, og spillede med nummer 7, men hollænderen floppede, og er nu væk fra Old Trafford. Meget tyder dog på, at det ikoniske nummer ikke er ledigt i mange måneder.

United vil hente franskmanden og give ham det dejlige nummer 7 bag på ryggen. Nummeret er tidligere båret af blandt andre Beckham, Ronaldo, Best og Cantona.