Vinteren er i fuld gange, både i England og Danmark. Det betyder ikke kun kulde, men også nyt for alle verdens FIFA-elskere. Hver vinter opdateres spillerne nemlig efter den seneste halve sæsons form, og her er de englændere, der formentlig kan regne med at blive opgraderet inden så længe. 

AF KRISTIAN PARIS

 

3. Jordan Pickford (77 TOT)

 (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Siden hans skifte for omkring 300 millioner i sommer fa Sunderland til Everton, har Pickford været en solid klippe i Merseyside defensiven.

Han fik sin første landskamp i November og det var bestemt fortjent – ligesom en bedre TOT i FIFA også ville være det. Vi tror i hvert fald på, at Pickford bliver opgraderet fra 77 til noget bedre. Til sammenligning har keepere som Hart (82), Jack Butland (81), Tom Heaton (80) og Fraser Forster (78) alle bedre TOTs.

2. Raheem Sterling (82 TOT)

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Den unge englænder har i den grad fundet sig til rette i Manchester i denne sæson.

Han har indtil videre lavet 14 mål, som er hans højeste antal i en sæson nogensinde. Derfor appellerer vi også til EA om at Sterling får opgraderet sin afslutningsevne til noget væsentlig bedre. Lige nu ligger den på 71, hvilket ligesom hans TOT er en skændsel mod, hvor god han egentligt er.

1. Harry Kane (86 i TOT)

 (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Med 86 i TOT er han en af de bedste angribere i Premier League, kun overgået af Romelu Lukaku (også 86), Zlatan Ibrahimović (88) og Sergio Aguero (89).

Men hvis nogen spørger, hvem der lige nu faktisk er den bedste, så er der ingen tvivl. Svaret vil være Harry Kane. Derfor er der heller ikke mange, der ikke ville være enige i at opgradere hans TOT til måske noget der minder om spillere som Luis Saurez (92), Robert Lewandowski (91), Gonzalo Higuain (90), Antoine Griezmann (88), Pierre-Emerick Aubameyang (88) og Edinson Cavani (87).

På listen kan også nævnes spillere som Harry Maguire (75), Demarai Gray (74), James Tarkowski (74), joe Gomes (70).