Virgil van Dijk vil til Anfield denne sommer, idet Liverpool forbereder at gøre den hollandske landsholdspiller til verdens dyreste forsvarsspiller.

Af: KRISTIAN SKOVBY

Liverpool forbereder at gøre van Dijk til den dyreste forsvarsspiller i verden, efter hollænderen har besluttet sig for, at han vil skifte til Anfield.

Nu vil Liverpool forhøre sig hos Southampton og se om Southampton vil lade ham gå, så snart der kommer mange penge på bordet, det sige, at van Dijk vil blive den dyreste forsvarspiller nogensinde på en sum omkring 600 millioner kroner.

Southampton har indikeret, at de er klar til at kæmpe for at beholde van Dijk og føler, at de kan modstå et hvert tilbud.

Van Dijk har ikke bekræftet overfor sin klub, at han vil skifte til Liverpool og Liverpool har endnu ikke afgivet et bud, men det kommer snart. Van Dijk skulle have valgt Liverpool over Manchester City, Chelsea og Arsenal.

Den hollandske forsvarskæmpe, har tænkt meget over sine muligheder siden slutningen af sæsonen, efter at være en af de mest eftertragtede spillere i Premier League. Selvom spillerens intentioner, så er en aftale ikke tæt på, det vil kræve nogle hårde forhandlinger, før handlen kommer på plads.

Southampton købte van Dijk fra Celtic for 130 millioner kroner for to år siden, efterfølgende er han altså nu blevet en af de mest eftertragtede spillere for flere Champions League-klubber.

Van Dijk vil blive Liverpools højest betalte spiller, hvis et skifte bliver en realitet, og kan forvente en ugeløn på cirka 2 millioner kroner. Hans transfersum vil helt sikkert, slå den nuværende rekord for en forsvarsspiller- da PSG betalte 500 millioner kroner for at hente David Luiz fra Chelsea i 2014.