Liverpool-forsvarsspilleren Virgil van Dijk er positiv over for sit holds mesterskabschancer, men han vil næsten ikke udtale sig om noget i den retning. I stedet advarer han fans og spillere i og omkring Merseyside-klubben. Man skal nemlig ikke begynde at forvente for meget – for så er det, at man bliver rigtig skuffet når alle 38 kampe i Premier League, er færdigspillet. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Den tidligere Southampton-midterforsvarer mener ikke, at man skal være for opsat på Liverpools chancer for at vinde den engelske liga. Han forsikrer omverdenen om, at holdet lige ‘ingenting har’, og at der skal meget til før Manchester City vippes af tronen.

The Reds som klubben også kaldes, kan inden for en rækkevidde på to point af Premier  Leagues førerhold Manchester City,, hvis de vinder midtugens kamp mod Burnley, som spilles i aften.

Har momentum lige nu

Og 27-årige Virgil van Dijk mener, at han selv og hans holdkammerater har momentum. Og det kan man så sandelig snakke om. Det blev nemlig til tre point i weekenden i rivalopgøret mod Everton. Dette skete efter en fem-minutters overtidsscoring af angriber Origi.

Virgil van Dijk udtaler sig: “Det er gået godt, men lige nu har vi ingenting. Ingenting. Ikke vundet noget eller noget som helst. Vi er på rette spor til at få noget. Men lige nu, nej. Vi vil selvfølgelig blive ved med at vinde og det tror jeg også vi kommer til. Men det er farligt. For nogle år siden var Liverpool også tæt på titlen. Men det gik galt, og Gerrard gled. Det kan også ske for os i år. Men vi gør alt for at det ikke bliver tilfældet. “