Jefferson Lerma gjorde virkelig sig selv bemærket denne sommer. Han leverede imponerende præstationer og det arbejde bærer nu frugt. Han ser nemlig ud til at have sikret sig drømmeskiftet… til Premier League.

I følge troværdige kilder har La Liga klubben Levante accepteret et bud på Jefferson Lerma. Buddet kommer fra Bournemouth og ligger angiveligt på ca 250 millioner kroner.

Det er det højeste bud som spainerne nogensinde har fået tilbudt. Det skriver BBC Sport. De slår også fast, at den colombianske landsholdsspiller er til lægetjek i denne weekend i Premier League. Han har angiveligt allerede accepteret de personlige vilkår med Bournemouth.

Lerma er 23 år gammel og spillede alle fire kampe for Colombia denne slutrunde i Rusland. Han lavede god reklame for sig selv inden ham og resten af Colombia blev slået ud på straffespark til England i ottendedelsfinalerne.

 (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Hvis skiftet går igennem bliver han Bournemouths dyreste indkøb nogensinde. Sidste sommer blev den rekord slået, da de hentede den hollandske forsvarsspiller Nathan Ake fra Chelsea for omkring 200 millioner kroner.

Siden da har de hentet to andre spillere. Det er midtbanespillere David Brooks, der kommer til fra Sheffield United og backen Diego Rico fra Leganes.

Lerma har været i Levante de sidste tre sæsoner. Han kom til La Liga fra den colombianske klub Atletico Huila på først en låneaftale. Siden blev aftalen så gjort permanent.

Bournemouth sluttede i sidste sæson i Premier League som nummer 12. Det var ganske overraskende og klubben håber i år på at kunne gentage den store succes. De begynder sæsonen sammen med alle andre mandskaber i den bedste engelske række på lørdag kl. 16.

Her møder de oprykkerne fra Cardiff på hjemmebane. En kamp, der kun skal være succesrig, hvis de henter tre point og kommer sejrrigt ud af opgøret.