Annoncørbetalt indhold

Danmark skal til VM i fodbold, og det er en stor begivenhed. Efter et fantastisk EM sidste sommer er der gode chancer for, at Danmark igen kan præstere og komme langt ved en slutrunde. I denne artikel kan du læse mere om grupperne ved VM og Danmarks kampe, så du kan blive klar til at heppe på Danmark ved VM 2022.

Grupperne ved VM i fodbold 2022

De kvalificerede hold er alle inddelt i vm 2022 grupper. Danmark er landet i gruppe D sammen med nationerne Frankrig, Tunesien og Australien. Med sejren over Frankrig i Nations League har Danmark en god chance for at gå videre til næste stadie efter gruppespillet. En anden bemærkelsesværdig gruppe til VM er gruppe H med Portugal, Ghana, Uruguay og Sydkorea. Her skal store stjerner som Cristiano Ronaldo og Luis Suárez højst sandsynligt møde hinanden. Andre grupper, som er værd at følge med i, er gruppe E med Spanien, Tyskland, Costa Rica og Japan samt gruppe F med Belgien, Canada, Marokko og Kroatien.

Danmarks kampprogram til VM i fodbold 2022

Danmark er som nævnt før havnet i gruppe D med Frankrig, Australien og Tunesien. Her skal Danmarks første kamp spilles den 22. november mod Tunesien, hvorefter de andre kampe i gruppespillet skal den 26. og 30. november. Herefter kommer det an på, hvilken placering Danmark opnår, om der skal spilles flere kampe, og hvem der skal være modstander i de kampe. Danmark og Frankrig er dog favoritter til at gå videre fra gruppe D, men husk på at alt kan ske i fodbold.

De danske spillere, der skal repræsentere os ved VM i fodbold 2022

De danske spillere, der skal repræsentere os ved VM i fodbold 2022, er endnu ikke blevet udtaget. Dette skyldes, at VM først afholdes til vinter, og dermed er der stadig tid til at udvælge de bedste spillere. Derudover kan det også ske, at nogle af de spillere, der i dag er på landsholdet ikke er klar til vinter. Dette kan eksempelvis være på grund af alder eller skader. Derfor vil det først blive offentliggjort hvilke spillere, der skal repræsentere Danmark ved VM i fodbold 2022 tættere på selve datoen for VM.

VM i fodbold 2022 bliver afholdt i Qatar, og mange danskere glæder sig allerede til at heppe på Danmark, når det går løs med de spændende kampe. I denne artikel kan du læse om grupperne og kampene ved VM 2022.