Netop overståede landsholdspause var næstsidste mulighed for diverse nationer for at finpudse og justere de sidste detaljer inden de for de heldige hold går løs til juni når den hedder VM i Rusland 2018. 

AF KRISTIAN PARIS

Englands til tider meget udskældte landshold var naturligvis også i aktion. De vandt knebent 0-1 over Holland på udebane og de spillede 1-1 med Italien på Wembley. Alt i alt en god præstation og generalprøve forud for verdens største fodboldfest til sommer.

En af de spillere, der ikke var udtaget var Bournemouths angriber, Jermain Defoe, der er kommet med en meget kontroversiel og ret urealistisk udtalelse. Han hævder nemlig, at han kunne vinde slutrunden for England,  hvis han får muligheden for det. Sådan en udtalelse er bestemt noget, der bliver lagt mærke til i de engelske medier.

Defoe udlignede for klubben i opgøret mod Watford i weekenden og var således hovedårsag til, at de fik point med hjem fra kampen.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Den 35-årige spiller har kun spillet 2 landsholdkampe for sit land siden 2013. Men efter an sendte England til VM ved at score de afgørende mål i kvalifikationskampen mod Slovenien tilbage i 2010 og forud for slutrunden i Sydafrika, har han vist, at han kan begå sig på den internationale fodboldscene.

” Jeg ville tage til VM og vinde den, så simpelt er det, ” slog en meget ambitiøs Defoe fast i et interview med mediet FourFourTwo.

“Man kommer ind og spiller 2 minutter, og hvis der er chance så scorer man. I sådan en turnering er det ikke kun spillerne, der starter, der har en betydning, det er hele truppen. ” forklarede den tidligere landsholdsspiller.

Defoe fik sin debut for landsholdet helt tilbage i 2004. Det skete kort efter han var blevet købt af Tottenham fra sin første klub, West Ham United. Han kom godt nok ikke med til VM i 2010, men blev dog ringet op til EM i 2012. Alt i alt har han lavet 20 mål i 57 kampe for England.