Juventus skal ifølge italiensk medie ud og sælge spillere, efter de har sikret sig Ronaldo. Gonzalo Higuain er netop en af de spillere, som forventes at forlade klubben.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det italienske medie Calciomercato, har argentineren Gonzalo Higuain interesse i et Juventus-exit. Den 30-årige argentinske angriber Gonzalo Higuain sættes ifølge mediet i forbindelse, med et skifte til en Serie A-konkurrent.

(Photo by Buda Mendes/Getty Images)

Grunden til at Gonzalo Higuain rygtes væk, er efter ankomsten af den portugisiske stjerne Cristiano Ronaldo. Det har været en ekstremt dyr handel for Juventus, og derfor forventes de at sælge lidt ud.

Netop 30-årige Higuain er en af de spillere, som man forventer Juventus kan tjene en del på. Dog overrasker det flere at det nu er AC Milan, som han rygtes mod. Da han tidligere har været sat i forbindelse med et skifte, til engelsk fodbold.

Specielt London-storklubben Chelsea har vist interesse, i den argentinske angriber. Grunden til at Higuain rygtes mod Chelsea, kunne også være fordi den nye Chelsea-træner kender lidt til Gonzalo Higuain.

Det er nemlid den italienske træner Maurizio Sarri, som tidligere har været træner for Serie A-storklubben Napoli. Maurizio Sarri var træner hos Napoli i perioden 2015 til 2018, hvor turen nu går til Stamford Bridge hvor Chelsea venter.

Skifter argentineren til Serie A-konkurrent?

Gonzalo Higuain er ifølge det italienske medie samtidig også, blevet meget vred over den udvikling der er sket. Da argentineren ifølge mediet føler det lidt som om, at han bare bliver kastet væk fra klubben, nu hvor Cristiano Ronaldo er ankommet i klubben.

AC Milan har tidligere på sommeren givet direkte udtryk for, at de har planer om at skulle ud og sikre sig en ny angriber. Eftersom at Andre Silva og Nikola Kalinic blev hentet til klubben i sidste sæson, og ikke har formået at slå igennem og derfor har skuffet hos AC Milan.

Læs også: Franskmand roser Pogba: Han er blevet en leder