Theo Walcott har åbnet op om, hvad der skete i slutningen af han tid i Arsenal. Her indrømmer han, at han til sidst ikke var særlig glad for at spille fodbold under manager Arsene Wenger. 

Walcott skiftede London ud med Merseyside i vinters. Efter omkring 12 år under franske Arsene Wenger, vender han nu tilbage til Emirates med sin nye klub, Everton, i denne weekend. Her håber englænderen på at kunne få Unai Emery til at tænke lidt over tingene.

 (Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Ikke glad for fodbold

Forud for mødet med Arsenal har Walcott åbnet om sin sidste tid i London. Han afslører, at slutningen af karrieren i Arsenal fik ham til ikke at elske at spille fodbold – og slet ikke ville det. Derfor var det også belejligt, at et skifte til Everton kunne lade sig gøre.

“Jeg håber ikke jeg kommer til at lyve, men jeg var ikke glad for at spille fodbold dengang. Mine præstationer var ikke super gode og det fik mig ikke lyst til at spille videre. ” har Walcott fortalt til Sky Sports i et interview.

“Det at score over 100 mål for Arsenal er noget virkelig specielt for mig personligt. Det sidste halve år i klubben var dog svært. Det vil jeg ikke benægte. Jeg var ikke god nok til at spille på holdet og det var rigtig svært for mig. ”

Walcott er dog glad for han skiftede væk fra London. Hans hjerte er dog stadig væk i Arsenal.

“Mit hjerte er lidt her og lidt der. Det var lidt mærkeligt for mig at møde Arsenal to uger efter jeg skiftede væk fra klubben. ”

Hvordan mødet kommer til at gå, må weekenden vise. Det bliver i hvert fald spændende.