Arsenals kantspiller Theo Walcott ser ud til at slutte sin tid i Arsenal meget brat. Han vil væk fra den engelske hovedstad hurtigst muligt – det kan kun gå for langsomt. 

AF KRISTIAN PARIS

Det britiske fodboldmedie Football London skriver, at den engelske fodboldspiller ønsker at forlade Arsenal på en seks måneders låneaftale i jagten på regulær førsteholdsform og for at genoprette hans fodbold og målscoringsform.

Den engelske landsholdsspiller er lige nu bænken på Emirates, men måske til sommer kan det ændre. Klubbens to offensive profiler Alexis Sanchez og Mesut Özil ser nemlug ud til at forlade the Gunners til sommer.

Men Walcott er dog kun villig til at forlade Arsenal midlertidigt. Det skal gøres på samme vilkår som da Jack Wilshere blev udlånt til Bournemouth i sidste sæson. Walcott mener nemlig, at han stadig er god nok til at spille for en de seks øverste klubber i den bedste engelske række.

 (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Everton og Southampton er eftersigende begge interesseret i at hente Walcott til deres klub denne vinter. Den 28-årige spillers lønniveau er dog meget højt, hvilket er den eneste udfordring for de to klubber. Walcott forlanger i omegnen af en million om ugen.

Dog vil en låneaftale gavne begge parter af aftalen. Både Everton og Southampton kunne forhandle en aftale med Arsenal, hvor de kun betaler en procentdel af Walcotts løn. Hvis Walcott spiller godt kunne værdien for, at Arsenal stadig betaler hans løn værre større, hvis nu han skulle forlade The Gunners til sommer.

Walcott har tilbragt over 10 år i London, efter han skiftede til Southampton i 2006 for omkring 100 millioner kroner. Han har spillet 400 kampe for klubben og lavet over 100 mål med 80 assists til følge.

Arsenal hentede Walcott som blot 16-årig og dengang var han en af Englands største unge talenter, og han er en af de få spillere, der har lavet over 100 mål for the Gunners.