Af David Paris

Arsenal engelske landsholdsspiller Theo Walcott fortæller, ifølge det engelske medie Goal.com, at han ønsker at forlade Arsenal til fordel for en lånekontrakt med en anden klub, hvor han kan få mere regelmæssig førsteholdsfodbold. Han ønsker nemlig at komme i betragtning til det engelske landshold, der til sommer spiller VM i Rusland. Ifølge førnævnte medie skulle både Everton og Southampton være interesserede i at få den 28-årige fløjspiller på lån de næste seks måneder. Sidstnævnte klub var der, Walcott fik sin fodboldopdragelse, så fansene ville nok være vilde efter at få deres guldfugl tilbage til St. Marris.

Theo Walcott har længe været en del Arsenals førstehold i mange år – men nu er blevet frosset ude og det kan betyde, at han ikke kommer til at være en del af Englands landsholdstrup til sommer. (Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Lige nu er Walcott, der er blandt de hurtigste fodboldspillere i Premier League ofte ikke blandt Arsenal-træner Arsene Wengers udvalgte 11 og må derfor, i de fleste kampe, tage til takke med en plads på bænken. Englands landstræner Gareth Southgate er af den overbevsining, at man helst skal være fast mand på sit klubhold før man kan komme i betragtning til en startplads på det engelske landshold og derfor vil Walcott gerne udlejes.

Walcott er den Arsenal-spiller, der har været længst tid i London-klubben og er en af dem med højest løn, men cheftræner Wenger nægter altså at bruge ham, fordi hans form ikke er god nok – og præstationer for dårlige.

Hvad synes du? Skal Walcott blive i Arsenal og kæmpe for sin plads eller skal han skifte til eksempelvis Southampton for at være sikker på, at han får regelmæssig førsteholdsfodbold for at blive en del af Englands landsholdsstrup, når VM-slutrunden til sommer sparkes i gang i Rusland.