Walcotts mål, der i går bragte Arsenal foran i braget mellem Arsenal og Bayern München i Champions League, vil nok aldrig  blive glemt af den engelske kant og angriber. Det slog nemlig flere legender på antal mål i verdens bedste klubturnering. 

AF KRISTIAN PARIS 

I går mødte Arsenal og Bayern München endnu en gang hinanden i det, der skulle vise sig at være dødsstødet for Arsenal. Endnu en gang blev den engelske storklub med Arsen Wenger nedlagt og parteret med hele 5-1 – og så endda på hjemmebane.

Det lader Arsenal komme ud med et resultat af de to kampe, der hedder 10-2, hvilket i sig selv er ydmygende i allerhøjeste grad.

Resultatet vidner ikke kun om en magtdemonstration, men også om en tendens, der kun er blevet forstærket igennem de seneste udgaver af Champions League.
Det forholder sig faktisk sådan, at et engelsk hold ikke har vundet verdens bedste klubturnering siden 2012, hvor Chelsea, med et vist held, slog Bayern München 4-3 på straffespark.

LONDON, ENGLAND – OCTOBER 20: 

Selvom aftenen i går for de fleste Arsenal fans ikke vil være særlig memorable, lader det den engelske landsholdspiller Theo Walcott tilbage med noget af en præstation.

Det er nemlig lykkedes angriberen at nå de samme højder som legenderne Zinedine Zidane og Ronaldo, der ‘kun’ i deres karriere scorede 14 Champions League mål.

Walcott scorede nemlig sit 15. CL-mål. Den 27-årige angriber har dog været mest målrig på Emirates Stadion, hvor han har scoret over halvdelen af målene. Ellers er de blevet til mod klubberne:

Bayern Munich, Ludogorets, Basel, Olympiakos, Dinamo Zagreb, Marseille, Schalke, Udinese (2), Barcelona, Villarreal, Fenerbahce, FC Twente, Slavia Praha (2).

Næste mål Walcott: Vind Ballon d’Or og VM som de to legender har gjort!