Man City er kendt for at bruge vanvittige summer på spillerindkøb hver eneste gang transfervinduet åbner. Og i år er ingen undtagelse. De vil have de bedste af de bedste og det får de måske også. Læs med nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS

Manchester City er angiveligt ved at færddigøre en handel, der skal sende Real Madrids højre back Danilo til Etihad denne sommer.

Selvom de allerede har forstærket sig på backpositionerne denne sommer ved at hente Tottenhams Kyle Walker sidste uge, vil de helgardere sig ved at hente endnu en stjerne højre back.

Det kommer efter Man City ikke formåede at lokke Dani Alves til klubben, der længe var rygtet væk fra Juventus. Han valgte i stedet med pengepungen og skiftede til de franske toere fra PSG.

(Photo by VI Images via Getty Images)

For Danilo har ikke helt fået den Real Madrid karriere som han kunne have ønsket. Han har den sidste sæson ikke rigtig formået at spille sig tæt på førsteholdsfodbold. Han har bare ageret back up for klubben spanske produktion Dani Carvajal, der har imponeret de sidste par sæsoner.

To sæsoner er det blevet til i den spanske hovedstad siden skiftet fra Porto – og nu har han angiveligt besluttet, at eventyret er ovre og han vil prøve noget nyt.

Det skriver Sky Sports italienske journalist Gianluca Di Marzio.

Ifølge samme journalist er de to klubber blevet enige om en pris på omkring 250 millioner danske kroner med muligheden for at handlen vokser med 40 millioner – det kommer an på spillerens præstationer de næste fem år i City.

Selvom der har været massiv interesse fra Chelsea i højrebacken har Guardiola angiveligt selv taget kontakt til spilleren, og så burde den handel være afsluttet.