Ifølge den tidligere Celtic-angriber Andy Walker. Er det tydeligt at Mourinho, forsøger at skille sig af med to engelske Manchester United-spillere.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge den tidligere Celtic-angriber Andy Walker, er den nuværende Manchester United-træner Jose Mourinho igang, med at forsøge at skille sig af med Chris Smalling og Luke Shaw. Chris Smalling var heller ikke med i Uniteds seneste 1-3 sejr over Swansea.

Smalling havde efter sigende sagt til Mourihno at han havde lidt problemer, men at han sagtens kunne spille på højt niveau. Derefter fjernede Mourinho Smalling fra startopstillingen, og mente at de kun skal starte inde, hvis de er klar til at ofre sig.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Andy Walker udtaler følgende til Sky Sports:

“Kig på de spillere han er vant til at arbejde med. John Terry, Frank Lampard, Sergio Ramos, Pepe, alle ved at de bedste spillere Mourinho har haft er dem som kæmper hårdest. Jeg tror problemet ligger i, at Mourinho formentlig ikke føler at han kan stole på Luke Shaw og Chris Smalling, når der kommer en stor kamp. Det er i min optik tydeligt, at Mourinho forsøger at få dem væk fra klubben.

Der er ingen som siger, at du skal spille med en skade hver gang. Men det er det mentale som mangler, altså det med at de ikke skal brokke sig over at spille med lidt smerte i kroppen. Hvor mange gange har John Terry ikke spillet videre, selvom han måske burde lade sig udskifte.

Mourinho søger en speciel type spiller som går fuldt ind i hver takling, og som ikke brokker sig over det mindste.”

Læs også: Medie: PSG med januar bud på belgisk stjerne