Walter Mazzarri  har forladt Watford i sæsonens sidste kamp. En beslutning, der falder på trods af, at italieneren netop har sikret Watford endnu en sæson i Englands bedste række. 

AF KRISTIAN PARIS 

Nu skal Watford på jagt, og den kommende manager kan meget vel blive italiensk – en tradition klubben har fået over de seneste par sæsoner.

Marco Silva

FBL-ENG-PR-HULL-SUNDERLAND

Marco Silva har et halvt års Premier League erfaring med Hull City som han ikke formåede at holde over stregen og undgå nedrykning.

Er netop blevet fyret af Hull, men har stadig mange gode manager år i vente. Italineren har tidligere ført græske Olympiakos til triumf i landets bedste liga, men formåede altså  ikke at holde Premier League mandskabet over stregen.

Er kun 39 år og det betyder, at han har mange gode (og succesfulde) år i vente…

Claudio Ranieri

ACF Fiorentina v Cagliari Calcio - Serie A

Den tidligerer Leciester City træner – og italiener – blev noget overraskende fyret fra klubben mindre end 12 måneder efter han førte klubben til ultimativ sejr og vandt Premier League for første gang i klubbens historie – og nok også eneste.

Den 65-årige manager er ifølge flere engelske medier favorit.

Alan Pardew

Crystal Palace v Manchester United - Premier League

Alan Pardew har været ‘arbejdsløs’ siden jul, hvor han blevet fyret fra Crystal Palace, der så ud til at rykke ned.

En ærgerlig afslutning for den engelske manager, der tidligere har gjort det godt i spidsen for Newcastle og Southampton.

Har derudover nået FA Cup finalen to gange, og han bragte faktisk Newcastle tilbage til europæisk fodbold efter fem års fravær.

Den 55-årige manager mangler i hvert fald ikke erfaring.

Nigel Pearson

Derby County v Blackburn Rovers - Sky Bet Championship

Har tidligere stået i spidsen for Derby County og Leicester City, men har ikke rigtig formået at slå igennem. Blev fyret far Derby for fem måneder siden.

53- årige Pearson er sammen med Ranieri de to kandidater, der mest sandsynlige at se i en Watford trøje over de kommende uger.