Watford har fået fat i noget af en stjerne i deres unge brasilianske kantspiller, der her i begyndelsen af sæsonen har vist rigtig gode takter. Nu kan han være på vej væk fra klubben. 

AF KRISTIAN PARIS

Et af de største navne i Watford lige nu er Richarlison, som manager Marco Silva hentede i sommers fra brasilien i Fluminense. Han har spillet så godt, at han allerede nu bliver rygtet til storklubber som Chelsea, Tottenham i England, Dortmund i Tyskland og traditionsrige AC Milan i Italien.

Richarlison har præsteret intet mindre end sensationelt i begyndelsen af denne sæson. Han har tryllebåndet de fleste fodboldseere i England ved sin hurtighed og sine flotte driblinger. Det betyder også, at han næsten er selvskrevet uge efter uge, når Premier Leauge igen står på programmet i Watford.

Den italienske avis Calciomercato skriver, at Watford allerede nu har tilbudt den blot 20-årige stjerne til særlig en klub. Det drejer sig om gigantklubben AC Milan, der længe har haft et godt øje til brasilianeren. Det ser ud til, at Massimo Mirabelli, Milans sportsdirektør, vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at Milano klubben igen bliver en de bedste i Europa.

For lige nu er klubben ikke tilfreds. De har 20 point og ligger nummer syv i den bedste italienske række. Hvis man sammenligner med Watford har de et point mere – nemlig 21.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Men Marco Silva fra Watford vil dog modsagt gøre alt, hvad der står i hans magt for at Richarlison ikke forlader klubben endnu – i hvert fald for en god sum penge. Lige nu er Watford kun fire point efter Arsenal, der ligger nummer fire – på adgangspladsen til Champions League.

Og hvis de fortsat skal blive på den plads har de brug for alle de præstationer de kan få, og lige nu er Richarlison en af de bærende kræfter på Watfords mandskab.