En tidligere Manchester United-spiller fortæller, at han mener at holdets anfører Wayne Rooney både er overvægtig og langsom, og at han snart skal vise sit værd for holdet, for træner Jose Mourinho og klubbens fans. 

Af David Paris 

Den tidligere Manchester United-forsvarsspiller, Paul  Parker, mener, at Wayne Rooney er overvægtig og langsom, og kun er at finde i truppen, på grund af hans navn og markedsføring.

Rooney, der scorede otte Premier League-mål sidsten sæson, flere i perioder udsat for hård kritik fra flere Manchester United-fans, fordi han op til flere gange leverede utilstrækkelige præstationer.

Den i dag 30-årige angriber indledte sæsonen med en forfærdelig præstation mod Leicester City i Community Shield, men i sæsonpremiere mod Bournemouth kom han dog på scoringstavlen i 3-1-sejren.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 07 :  Wayne Rooney of Manchester United heads towards the Chelsea fans to collect the ball during the Barclays Premier League match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge on February 7, 2016 in London, England.  (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

Paul Parker, der vandt to engelske mesterskaber gennem sine syv år på Old Trafford, mener desuden også, Rooney skal vise sit værd for holdet, klubbens fans og den nye træner Jose Mourinho.

Han fortæller til mediet 888Sport følgende: “Han har brug for at vise sit værd, og at han fortjener at være i teamet – ikke kun på grund af markedsføring. Så meget som folk sætter pris på, hvad han har gjort i årenes løb, og hvor mange mål han har scoret, kan han ikke bruge nu. 

“Hvis nogen kun havde hørt om Wayne Rooney, og ikke set ham spille ville de tænke “Hvem er denne fyr? Han er overvægtig og langsom. Det skud var forfærdeligt, og det ser ud som han ikke kan flytte sig og have hurtige fødder,” slutter den i dag  52-årige Parker.