Selvom sæsonen er gået i gang, betyder det ikke at transferaktiviteterne går i stå på transfermarkedet. WBAs tidligere Manchester United forsvarer er på vej tilbage til Manchester – dog i en anden farve. 

AF KRISTIAN PARIS

Premier Leagues vel nok største bigspenders Manchester City har lagt et bud på WBAs Johnny Evans. The Telegraph skriver, at det bud, der er på 180 millioner danske kroner er blevet afvist af den middelmådige Premier League klub.

Citys manager, Pep Guardiola, har overraskende nok valgt at forsætte sin jagt denne sommer på at forstærke sin bagerste forsvarskæde forud for den nye sæson.

WBA vil meget nødig skille sig af med deres bundsolide og erfarne midterforsvarer Johnny Evans, men klubben kan dog blive nødsaget til det, hvis City byder så meget på nord-ireren, at de simpelthen ikke kan afslå buddet.

Dog vil klubben først prøve at tilbyde forsvaren en ny kontrakt – for at holde på ham, men også for at afskrække potentielle bejlere.

Desuden har WBA offentligt erklæret, at Evans bare ikke er til salg.

(Photo by Adam Fradgley – AMA/WBA FC via Getty Images)

OG WBA har allerede et meget lille trup og de kan ikke rigtig tåle at miste en så værdifuld spiller. Sidste sæson var Evans nøglespiller for Pulis’ hold, der lige netop holdte sig oppe i landets bedste række.

Evans kom tl the Hawthorns for to år siden fra selveste Manchester United, og siden da, har den 29-årige spiller vist sig at være yderst værdifuld for klubben i the Premier League.

Og det medfører åbenbart interesse fra den anden del af Manchester. Guardiola og City har længe haft problemer med det centrale forsvar med spillere som Mangala og Otamendi, der ikke rigtig har præsteret godt nok.

Og netop Mangala er på vej væk fra klubben, efter Inter har vist interesse i spilleren. Ligeledes kunne den unge Tosin Adarabioyo være på vej væk som lejesvend, og det baner derfor vejen for Johnny Evans, der meget vel kunne være at finde i en Man City trøje inden så længe.