Arsenals manager Arsene Wenger afslører, at en af de spillere som han lod i sommers ikke blev tilbudt en ny kontrakt. 

AF KRISTIAN PARIS

Der er tale om Kieran Gibbs, der i sommers forlod London klubben til fordel for West Bromwich i Premier League.

Selvom han har været i klubben siden han var 14 år gammel, blev han altså ikke tilbudt en ny kontrakt af den franske manager. Gibbs blev anset som overflødig eftersom Wenger havde forstærket sig med spillere som Sead Kolasinac fra Schalke på en fri transfer.

Derfor blev han solgt for omkring 70 millioner til West Bromwich Albion, der ikke har andet i tankerne end at give ham en fast plads i startelleveren på holdet.

Gibbs kontrakt stod ellers til at udløbe næste sommer, hvorfor klubben gjorde klogt i at sælge ham denne sommer. Ellers risikerede de at han ville forlade London på en fri transfer næste sommer.

. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

De to klubber støder sammen på mandag i næste uge, hvilket er første gang for Wenger og Gibbs til at stå overfor hinanden.

– Det vil være svært for mig at se ham i en anden slags farve end rød, fordi han er en spiller, der har været her siden han var meget ung.

Det udtaler den franske manager til mediet Standard Sport.

– Det der skete med Gibbs var, at han havde været generet af flere skader flere gange, når han stod til at spille før andre spillere. Mange gange spillede han fra start, men han havde altid en masse problemer med at blive 100 % klar. Det var det, der stoppede hans karriere her.

Desuden har han spillet 229 kampe for klubben og scoret seks mål. Tony Pulis har udtalt, at de er benovede over at have en så erfaring spiller i truppen, og han mener, at Gibbs vil kunne tilføre klubben en solid defensiv stabilitet, som mange klubberne nok vil misunde i fremtiden.