Arsenals manager Arsene Wenger er kendt for at være en manager, der finder små ukendte spillere, henter dem, og gør dem til store stjerner i London klubben. Alligevel handler han også ind for store summer…

AF KRISTIAN PARIS

5. Lucas Perez – 170 millioner

Southampton v Arsenal - The Emirates FA Cup Fourth Round

Efter Vardy afslog Arsenal sidste sommer, blev the Gunners nødt til at hente en anden angriber, og det blev Deportivo La Coruna angriberen Lucas Perez.

4. Alexis Sanchez – 317 millioner

Arsenal v Sunderland - Premier League

Arsenal slog Liverpool, da de i 2014 hentede Alexis Sanchez for omkring 300 millioner fra Barcelona, efter chileneren imponerede voldsomt under VM.

Det resulterede i gode præstationer i Arsenal trøjen, og i det forgangne sæson rundede han endelig 30 mål i alle turneringer.

3. Granit Xhaka – 338 millioner

Arsenal v Manchester United - Premier League

Mangel på disciplin på banen har medfør to røde kort og 12 spilledages karantæne for den schweiziske landsholdsspiler Granit Xhaka, efter sin debut sæson i 16/17.

Fik hurtigt slået sit navn fast i begyndelsen af sæsonen, men har derudover tilbragt en masse tid væk fra midtbanen. Mangler kvaliteter for at begå sig på klubbens midtbane…

2. Shkodran Mustafi – 350 millioner

FBL-ENG-PR-ARSENAL-MAN CITY

Arsenal kom på en eller måde til enighed med den spanske La Liga klub Valencie, da de sidste sommer hente den tyske verdensmester Shkodran Mustafi for omkring 350 millioner.

Mustafi har i den grad nydt en succesfuld første sæson i debutsæsonen – især i treback-systemet sidst på sæsonen.

1. Mesut Ozil – 425 millioner

Arsenal v Stoke City - Premier League

Arsenal havde aldrig betalt mere end 150 millioner for en spiller – handlen der sikrede Andrey Arshavin tilbage i 2009 – men den rekord slog Wenger og co. bestemt, da de hentede Mesut Özil tilbage i 2013 på deadline day.

Den tyske superstjerne blev hurtig en publikumfavorit og det er han stadig efter fire år. Megen snak har gået på hans fremtid og hans evner. Forlader formentlig the Gunners her til sommer.