Af David Paris 

Arsenal-træner Arsene Wenger har været træner i London-klubben i 21 år og seks måneder. Hans kontrakt udløber i sommeren 2019, men det ser ikke ud til, at han ønsker at forlade klubben før tid. Han er nemlig sikker på, at han er det bedste for Arsenal lige nu. The Gunners som klubben også kaldes ligger i skrivende stund nummer seks i Premier League og sidste sæson formåede Wenger og co. ikke at kvalificere sig til Champions League for første gang i 19 år.

Wenger har mange gange haft hænderne oppe efter en sejr – det er dog gået ned ad bakke på det seneste: Måske er det tid til fornyelse?  (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Af disse grunde er der i øjeblikket pres på den aldrende franske træner – nogen fans og eksperter mener, at han ikke kan forny sig, kun spiller med den samme taktik og ikke er den rigtige mand, hvis Arsenal ønsker at vinde trofæer. Andre fans er tilhængere af Wenger og af den grund er der en enorm splittelse fansene imellem. Foreløbigt forlader han dog ikke klubben, han siger nemeliger:

“Har jeg vist tegn på, at jeg ville forlade klubben? Aldrig, for hvorfor skulle jeg det. Jeg er altid fuldt dedikeret og vil det bedste for min klub. Jeg har været her i 21 år, og alle de beslutninger jeg tager, er altid med det in mente, at det skal være den bedste beslutning for klubben som helhed. Derfor bliver jeg i klubben. Hvis jeg bliver ét år mere – eller 10 år mere, så er det præcis det samme princip, der gælder. Jeg gør, hvad der er bedst for klubben.”

 

 

 

Næste gang Wengers mandskab skal i aktion er søndag, hvor modstanderen i Premier League hedder Bournemouth. Såfremt de ønsker at følge med i toppen af den engelske række, er 3 point et must i den kamp.