Arsene Wenger har netop lige afsløret, hvorfor han har en tendens til at udskifte angriberen Alexandre Lacazette i enhver en kamp. 

AF KRISTIAN PARIS

Den 26-årige franske angriber kom til London klubben i sommer fra Olympique Lyonnais for omkring 500 millioner kroner – han blev klubbens dyreste indkøb nogensinde. Siden da har han lavet 9 mål i 26 kampe i Premier League.

Lacazette spiller dog kun sjælendt 90 minutter i Premier League. Faktisk er det kun sket syv ud af de 26 gange han har optrådt i den bedste engelske række. I et interview med klubbens egen officielle hjemmeside har manager, Wenger, afsløret, hvorfor det er tilfældet.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Wenger mener følgende: “Jeg bliver nødt til at sige, at Lacazette spiller på en position, hvor man skifter mere ud, end hvis han for eksempel var forsvarsspiller. ”

“Man skifter en angriber ud oftere end en forsvarsspiller, fordi de altid er en del af spillet. Enten for at forsvare som den forreste mand eller for at angribe som ham , der naturlig skal score mål og skabe huller i forsvaret hos modstanderen. Angriberne bliver naturligvis skiftet oftere ud end andre spillere. “, slog den franske manager fast.

Lacazette har ikke haft det helt godt i sin første sæson i Premier League, mener Wenger  blot, at det er et spørgsmål om tid og tilvænning for den franske spiller, der tidligere lavede mål på samlebånd i den franske Ligue 1.

“Jeg vil også mene, at Lacazette var på et tidspunkt i sæsonen i en dårligere fysisk tilstand end mange af de andre spillere. Derfor havde han ofte svært ved at spille op til sit bedste i slutningen af kampen – særligt de sidste 20 minutter.

Lacazette er netop vendt tilbage fra en skade, der har holdt ham ude i seks uger. Han skal dog være klar til Stoke City på søndag.