En af de største ændringer i Arsenal i de sidste mange er ved at ske. Til sommer siger klubben farvel til Arsene Wenger, der har været chef for klubbens bedste seniorhold i de sidste 22 år. 

Nu taler den legendariske manager, der nærmest er blevet synonym med The Gunners, sit syn på, hvad han selv synes han kunne have gjort anderledes i sine sidste 22 år som virke i Arsenal.
Den aldrende franskmand slutter sin karriere på søndag, når klubben møder Huddersfield i den sidste kamp i sæsonen i Premier League.

Wenger har siden 1996 vundet tre Premier League mesterskaber og hele syv FA Cups, mens jagten på at komme i Champions League i næste sæson blev for stor i denne sæson, hvorfor han forlader pladsen som manager for Arsenal.

I så lang en karriere er det umuligt aldrig at have fortrudt noget, og netop det har Wenger afsløret. Han føler, at der er to store ting i sin tid i London som manageren fortryder.

 (Photo by David Rogers/Getty Images)

“Min største fejltagelse eller det jeg fortryder mest er, at jeg aldrig har vundet Champions League Arsenal Football Club. Jeg var 13 minutter væk fra at gøre det” udtaler han til avisen the Evening Standard.

I 2006 var Arsenal foran mod Barcelona med 1-0 i Champions League finalen, men mål fra Samuel Eto’o og Juliano Belletti satte en stopper for englændernes triumf.

Wenger har også tænkt over denne sæsons europæiske sæson, hvor klubben blev slået ud af Atletico Madrid i semifinalen i Europa League. The Gunners spillede mod 10 mand i 80 minutter på Emirates, men alligevel formåede de kun at spille 1-1 efter de havde tabt 1-0 på Atleticos hjemmbane.

“Det andet jeg fortryder er måske den måde vi røg ud af Europa League mod Atletico Madrid i denne sæson. Jeg forstår stadig ikke helt, hvordan vi kunne tabe to så tætte kampe. Vi skulle bare have gjort det færdig efter den første kamp.” , slår Wenger fast.