Der har været en del spekulation om Arsenal de sidst par uger. Heriblandt manager Arsene Wengers fremtid og hans kommende aktivitet på transfermarkedet efter han netop har underskrevet en ny, to-årig aftale med London klubben. 

AF KRISTIAN PARIS 

En af de ting, der har gjort Wenger så god som han er som manager, er hans evne til at spotte ungt talent rundt omkring i verden, hente dem, og lave dem om til store Arsenal spillere.

The Gunners chfen fortalte klubbens officielle website, at han har identificeret to unge spillere fra akademiet som han tror er klar til førsteholdet.

Artiklen fortsætter under billedet…

Arsenal v Southampton - EFL Cup Quarter-Final

“Vi har nogle unge spillere, der vil komme til førsteholdstruppen næste sæson. De to spillere er Reiss Nelson og Ainsley Maitland-Niles. ” fortalt franskmanden.

“På den måde har vi kvalitetsspillere, der måske får chancen næste år og forhåbentlig er i stand til at levere, for det ligger i klubbens DNA. ” 

Arsenal v Manchester City: Premier League 2

17-årige Nelson har været en af nøglespillerne hos Arsenals under 23-hold i denne sæson, der har sluttet nummer fire i de sidste to sæsoner i Premier League.

Den offensive midtbanespiller, der også kan spille kant scorede 12 mål og lave seks assists i 27  kampe for klubben, hvor han også deltog i adskillige ungdomsturneringer, heriblandt UEFA Youth League.

 

FBL-U20-WC-2017-ITA-ENG

Maitland-Niles har allerede nu spillet en håndfuld førsteholdskampe for klubben – heriblandt seks optrædener for klubben i sidste sæson – men kun en af dem i Premier League.

Den 29-årige midtbanespiller i pt. i  Sydkorea med Englands U20 hold, og har spillet en nøglerolle i klubbens rejse til semifinalen indtil videre.

Arsenal har faktisk også burg for forstærkninger – på den ene eller den anden måde, og tilgangen af to unge talenter kan sagtens gøre noget nyt for klubben.

I hvert har de to største stjerner, Sanchez og Özil, blevet kædet rigtig meget sammen med et skifte væk fra London.