Arsene Wenger mener ikke at man har fuld konrol over sine spillere, bare fordi at man er deres træner. Tiderne har ændret sig inden for det sidste årti, fortæller Wenger.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-spilleren Wayne Rooney er blevet et meget omdiskuteret emne, efter at englænderen blev set til et bryllup samtidig med at han drak.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Arsenal-træneren Arsene Wenger har efterhånden befundet sig i den engelske fodboldkultur i mange år. Wenger har lige opnået milepælen som hedder 20 sæsoner i træk, som Arsenal træner. Wenger fortæller at alkohol-problemet i hans optik, er blevet et mindre problem.

Arsene Wenger udtaler følgende til Guardian:

“På topniveauet har alle spillere brug for at vide hvad de kan, og hvad de ikke kan. Der er stor konkurrence, både på banen men også udenfor banen. Vi serverer slet ikke alkohol i klubben. Tony Adams foreslog engang at det skulle ændres, og det er så derfor alkohol ikke serveres hos os længere.

Når man er træner, bliver man nødt til at forstår en ting. Du har ikke kontrol over spillerne. Du kan godt bede dem om en masse ting, men i sidste ende bestemmer de selv. Det er først i løbet af det nye årti at spillerne for alvor har indset det.”

Læs også: Officielt: Brøndby-spiller skifter til Rosenborg