Den franske fodboldtræner valgte for kort tid siden, at hans 22 år i Arsenal skulle stoppe efter denne sæson. Nu er sæsonen færdig og Wenger er færdig med at være træner for London-klubben. Om han skulle fortsætte andetsteds har selvfølgelig været på tale i medierne, men på grund af hans alder, 68, så er det måske svært for ham at motivere sig selv.

Sådan forholder det sig dog ikke. Franskmanden er ifølge ham selv, nemlig fuldstændig besat og afhængig af fodbolden – han kan ikke undvære den og derfor har hovedpersonen selv sat et rygte igang om, at han måske kunne være interessant for træner-søgende klubber. Han har i hvert fald brug for noget at tage sig til – og fodbolden er hans liv.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Efterfølgeren hos The Gunners, som Arsenal også kaldes, hedder Unai Emery og måske kan Arsene Wenger blive kollega til ham. For hvem siger, at Wengers trænergerning skal være i en anden klub – hvorfor kan det ikke  være i netop Arsenal, bare med en anden rolle end tidligere.

Hovedpersonen selv siger, ifølge det engelske medie Goal.com, følgende om hans fremtid:

“Det er spændende for nu kan jeg lave noget andet i mit liv. Jeg ved ikke hvad jeg vil lige nu. Men jeg er et konkurrencemenneske og jeg har brug for at blive testet  og komme i kamp – jeg skal finde ud af om mit arbejde virker. Jeg ved ikke, hvad der skal ske nu. Det er en tom side og jeg skal selv forsøge at skrive den. Skræmmende men også spændende.”

“Jeg er nok ikke typen, der nyder livet ved stranden og bare ligger. Jeg beundrer dem af mine venner, der bare kan ligge der og ikke rigtig foretage sig noget. Det er imponerende. Jeg synes, at fodbolden er blevet min afhængighed. Jeg har brug for den og kan mærke at der er et savn.”