Af Anders Lang Jensen

Alt omkring Arsenal har den seneste tid været et stort spørgsmålstegn. Fortsætter manager Wenger, og hvilke stjerne forlader med al sandsynlighed London-klubben.

Photo by Julian Finney/Getty Images

Men nu melder flere engelske medier i dag, at flere brikker er faldet på plads, og beslutningen om fremtiden er truffet. Manager Arsene Wenger fortsætter i spidsen som Arsenal-manager, og klubben giver franskmanden svimlende £200m til at handle nye stjerne for. Det skriver engelske Mirror i dag.

Samtidig skal flere trup-spillere sælges, så der kommer endnu flere økonomiske muskler at spille med, på transfermarkedet flere Arsenal-tilhængere ikke har været tilfreds med klubbens ageren, på netop dette de seneste sæsoner.

Alexander Lacazette (til venstre i billedet) jubler sammen med Sergi Darder (centralt i billedet) i forbindelse med en Lyon-scoring mod Monaco. Foto: Reuters/ Robert Pratta

Mediet skriver videre, at Wenger snart skriver under på en ny 2-årig aftale med klubben, han snart har været manager for i en hel menneskealder. Wenger skulle efter sigende være klar til at sælge flere spillere til sommer.

Avisen nævner Mesut Özil, Oxlade-Chamberlain, David Ospina, Jack Wilshere, Olivier Giroud, Lucas Perez og en håndfuld andre spillere der skal sælges.

Ind ad døren den anden vej er Wenger glad for franske Alexandre Lacazette, Wilfried Zaha og Stokes målmand Jack Butland, og han vil forsøge at hente disse.