Lige nu er Arsenal midt i en meget vigtig Premier League kamp mod Manchester-klubben City. Det står i skrivende stund – et resultat som ingen af de to klubber rigtig kan bruge til noget.
Men måske… hvis Wenger får en af sine spillere til at levere optimalt, er London-klubbens succes fremtidssikret. Læs med nedenfor, for at finde ud af, hvem Wenger mener endnu ikke er fuldt udviklet…

AF KRISTIAN PARIS 

Arsene Wenger siger, at han ikke mener, at Alex Oxlade Chamberlain endnu ikke har nået til fulde potentiale, og der stadig er meget at forvente af den unge englænder. Det skriver Evening Standard. 

Den 23-årige centrale midtbanespiller, der også kan spille kant, har været i formidabel form indtil videre i sæsonen. I de sidste fem ligakampe, har englænderen kun misset 28 minutter af Arsenals samlede spilleminutter. Det står i stor kontrast til sidste års kamp for overhovedet at komme på holdet i London.

Nu er han altså fast mand…

Wenger føler, ifølge samme medie, at han nylige forbedrelser kun er begyndelsen på noget specielt.

Arsenal FC v FC Bayern Muenchen - UEFA Champions League Round of 16: Second Leg

“Alex Oxlade Chamberlain var i aktion for England i sidste uge, og han har kun gjort det godt på det sidste. Han er stigende grad mere stabil og fokuseret i hans spil, og mener han har gang i en exceptionel god periode af hans karriere. Der er bestemt mere på vej fra hans side.” , forklarede Wenger i pressekonferencen op til opgøret  mod City.

“Det arbejde vi har lagt i at arbejde med ham har båret frugt, og der stadig uforløst potentiale i ham. Det er jeg sikker på.” Uddybede Wenger i samme interview.