Af Anders Lang Jensen

Arsene Wenger har den seneste tid været meget omdiskuteret. Den aldrende manager har kontraktudløb til sommer, og om franskmanden fortsætter vides ikke.

Photo by Gareth Copley/Getty Images

Nu tyder meget på, at det ikke er forbi med den franske manager på Emirates. Ifølge engelske The Mirror vil franskmanden blive i London og fortsætte som manager, ligesom han har gjort de seneste 20 år.

Mediet skriver, at Wenger har besluttet at blive i Arsenal, og han vil nu snakke med ledelsen om fremtidens kontrakt. Selvom ledelsen har sagt, at det ikke kun er op til franskmanden selv, om hans fremtid ligger i klubben, ligner det altså en beslutning, Arsene Wenger helt selv bestemmer.

Efter flere dårlige resultater denne sæson bliver Wenger altså, og kæmper videre, selvom flere og flere fangrupper udtrykker deres utilfredshed med den rutinerede manager. Og ifølge mediet bliver manageren også, selvom det skulle blive uden Champions League-fodbold i næste sæson.

Wenger kom til Arsenal helt tilbage i 1996, og ligner også fremtidens manager for Arsenal i hvert fald de næste par sæsoner.