Arsenals manager Arsene Wenger har afsløret, at han på et tidspunkt sin karriere er interesseret i at træne en anden klub, når hans tid hos the Gunners er ved at være ovre. Han siger også, at han kun vil gå på pension fra international fodbold, hvis det er noget helbredsmæssigt, der siger han skal. 

Af kristian paris

Han er den manager i England og i de fem største europæiske ligaer, der har siddet længst på posten som manager, men igennem de sidste par år er hans position blevet kritiseret voldsomt, og flere medier har skrevet om, at dette er hans sidste sæson i London, hvorfor den 68-årige franskmand vil blive afløst til sommer.

 

I et interview med Beln Sports har Wenger afsløret, at han længe har haft et ønske om at finde en anden klub at træne, når hans kontrakt med Arsenal, der løber indtil 2019 er udløbet.

Han siger også til the Sun: “Ja selvfølgelig vil jeg det, så længe jeg har den fysiske styrke og lysten til det vil jeg altid gøre det. Jeg ved det kommer til at afhænge af min fysiske status. Det er en beslutning jeg bliver nødt til at tage tilbage.

Selvom den aldrende franskmand gentagende gange er blevet rygtet væk fra London klubben, insisterer han på, at han er fuldt ud engageret i arbejdet indtil han kontrakt udløber:

“Man  bliver ikke 22 år i en klub som Arsenal uden at give sig fuldt ud og ofre sit personlige liv,” starter Wenger.
“I dette øjeblik er jeg tilfreds med sin situation, og det eneste jeg tænker på er at klare det godt med klubben. Jeg tænker ikke så meget på, hvad der sker m ed mig.”

“Det vil ikke ændre sig før slutningen af sæsonen og indtil min kontrakt løber ud. Hvis jeg kan så vil jeg fortsætte. Efter det ved jeg ikke endnu, hvad jeg vil gøre. “