Den franske træner, der de sidste 20 år har haft sin base i London-klubben Arsenal, har meddelt, at han har tænkt sig at hente en eller to spillere i det kommende transfervindue, mens tre spillere er det absolutte maksimum.

Arsene Wenger fotografet under en kamp mod Manchester City, den 8. maj 2016. Foto: Action Images via Reuters / Jason Cairnduff

Arsene Wenger fotografet under en kamp mod Manchester City, den 8. maj 2016.
Foto: Action Images via Reuters / Jason Cairnduff

Af Emil Plovgaard

Arsenal var forholdsvis hurtigt ude på transfermarkedet i forbindelse med købet af den schweiziske spiller Granit Xhaka fra Borussia Mönchengladbach.

Klubbens manager Arsene Wenger er dog ikke færdig med at handle på transfermarkedet endnu. Han har tænkt sig at hente en eller to spillere.

Læs også: Vildt: Så meget forlanger Juventus for Pogba

Ifølge Goal.com fortæller Wenger til Tencent Sports følgende om transfersituationen i Arsenal:

”Vi har allerede købt en spiller (Granit Xhaka fra Gladbach, red.), fordi vi har mistet tre spillere. Blandt andet har vi mistet Mikel Arteta, Tomas Rosicky og Mathieu Flamini.

Så vi har købt en midtbanespiller, men vi er stadig på jagt efter en eller to flere spillere. Men det er ikke nemt, det er ikke bare at købe.

Der skal også holde øje med balancen. Derudover kan det også destabilisere et hold, hvis man køber for mange spillere på en gang. Så tre spillere er det absolutte maksimum.”

Henter Wenger mon Jamie Vardy?

Arsenal er i den seneste periodes tid blevet kædet sammen med blandt andet Leicesters succesfulde angriber Jamie Vardy.

Wenger gav dog for nylig udtryk for, at han regner med, at Vardy bliver hos de forsvarerende engelske mestre.

Derudover er man også blevet kædet sammen med den schweiziske angriber fra FC Basel, det store talent Breel Embolo, der for tiden er et af de hotteste emner i de europæiske fodboldklubber.

Hvordan det kommer til at gå Arsenal med hensyn til spillerkøb og spillersalg, kan du følge med i, her på fodboldspilleren.dk, hvor vi dagligt kommer med transferopdateringer fra hele verden over.

Læs også: Medie: Fritstillet MLS-spiller skifter til FC Midtjylland