Arsene Wenger har netop slået rekord som den manager, der har siddet længst på posten i engelske Premier League. Det hylder vi ved at kigge på franskmandens seneste transfer og hans udtalelser dertil. Læs mere her.

AF KRISTIAN PARIS

For Arsenals manager Arsene Wenger i mere end to årtier, har indrømmet, at han lavede en fejl ved ikke at hente den seneste spiller tidligere.

Wengers fremtid var ellers en del usikker tidligere på sommeren, eftersom franskmanden ikke havde skrevet under på en ny kontrakt med The Gunners. Det kom efter klubben ikke har præsteret helt i top de sidste par sæsoner, og de sluttede for første gang siden 1996 uden for top fire… og det betyder de ikke skal spille Champions League næste år.

Arsene Wenger fotografet under en kamp mod Manchester City, den 8. maj 2016.
Foto: Action Images via Reuters / Jason Cairnduff

“For ville det være en kæmpe fejl ikke at fortsætte i klubben i næste sæson også. Måske lavede jeg en fejl ved ikke at skrive under noget før. Det ved jeg ikke.” fortalte franskmanden til Arsenals egen officielle hjemmeside.

“Sidste år kan man sige, at vi havde tre sæsoner; den første var meget god, den anden var super dårligt, og den sidste var igen god og acceptabel. Jeg mener, at det er super vigtigt, at vi analyserer rigtig, hvad der gik godt, og hvad, der gik mindre godt. Den sidste del af sæsonen handler nu om at hente de rigtige spillere forud for den næste sæson. ” 

Til det indrømmede Wenger også, at han sagtens kunne have hentet Alexandre Lacazette tidligere, men på grund af spørgsmålet om hans fremtid i klubben, blev handlen ikke foretaget før.