VM-kvalifikationen er netop overstået for de sidste nationer. Resultaterne er gjort op, og vi ved nu, hvilke hold vi kommer til at se næste sommer, når verden største fodboldbegivenhed skydes løs til næste sommer 2018 i Rusland. 

AF KRISTIAN PARIS

Og selvom man kun kan sidde derhjemme (eller måske være heldig og få billetter) og iagttige de bedste spillere i landet føre hele nationens fodbold drøm ud i livet, kan man ikke lade være med drømme sig til den fantastiske stemning i og omkring holdene, der er under sådan en kæmpe begivenhed som VM er.

Og det er åbenbart ikke kun os (almindelige mennesker), der drømmer sig til deltagelse i kampene. Faktisk er det også mere markante personer i fodboldverdenen, der gør det samme.

Det britiske medie beINSPORT skriver nemlig, at den franske træner, Arsene Wenger, ville være åben for at træne et landshold under et VM.

– Måske en del vil jeg gøre det, men lige nu vil jeg gerne være involveret i fodbold i min hverdag og hver dag, når jeg er en del af en klub. Det er her den reelle test ligger, udtalte Arsenals manager til mediet.

LONDON, ENGLAND – MAY 31: Arsenal manager Arsene Wenger during the Arsenal FA Cup Victory Parade in Islington on May 31, 2015 in London, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

– Fire eller fem uger er en anden fornemmelse. Det er mere koncentreret, hvor testen i at være manager ligger. Det er ikke sikkert, at besidder den fysiske eller psykiske overlegenhed til at være en del af sådan noget.

Wenger har dog også afsløret, at han ikke har nogen intention om ikke at have fodbold i sit liv nogensinde.

-Mit liv er fodbold, og kun på grund af mit fysiske helbred vil jeg kunne stoppes fra at deltage i fodbold i mit liv.