Af David Paris 

Den tidligere Arsenal.spiller Martion Keown mener ikke, at Arsenal-træner Arsene Wenger har lang tid tilbage i London-klubben, sådan som tingene står til lige nu. Arsenal klarer sig ikke godt nok og det mener han altså, at træneren skal bøde for med en fyreseddel. Det skriver det engelske medie Goal.com

Arsenal ligger nu placeret sommer nummer syv i Premier League, her, næste halvvejs inde i sæsonen. I sidste sæson formåede de heller ikke kvalificere sig til Champions League og det betyder, at Wenger og co. for første gang i 19 år, ikke spiller med i Europas fineste klubturnering. Endnu en grund til at finde en erstatning for den franske manager, mener Keown. Og her i midtugen var den så gal igen. Arsenal spillede 0-0 i London-derbyet mod West Ham United, hvilket blev den tredje kamp i træk uden sejr.

Lige nu er The Gunners, som klubben også kaldes inde i en skidt stime. De har kun formået at få ni point i hele ni kampe og det er ikke optimalt for en klub af Arsenals kaliber, hvis man spørger flere eksperter, heriblandt altså Keown.

Han siger: “Det ser ikke ud til, at Arsenal kommer til at kvalificere sig til Champions League i denne sommer. Endnu en gang. Hans fremtid er usikker. Kommer han til at være der i næste sæson eller ikke? Hans kontrakt udløber, men spørgsmålet er, om han får forlænget sin kontrakt. Jeg synes ikke.”

Da han af reporterne blev spurgt om han selv kunne finde på at blive Arsenal-træner efter mere end 13 sæsoner i klubben som spiller, svarede han: “Jeg tror ikke jeg er den rigtige mand for Arsenal, hvis Wenger ikke er der mere. Ikke lige nu.”

Lidt oprejsning er der dog alligevel for Arsenal, der kan redde sæsonen, hvis de spiller sig i finalen i League Cuppen. De er nemlig i semifinalen lige nu. I Europa League er de gået videre til knock-out-fasen sommer nummer 1 i deres gruppe.