Franskmanden har siden sin afgang fra engelsk fodbold ikke haft noget at lave og det betyder nu, at han er ved at være rastløs og måske vender tilbage til fodboldverdenen i den kommende sæson. 
Arsene Wenger har nemlig afsløret, at han er klar til at vende tilbage til elite fodboldniveau, fordi han angiveligt keder sig.
Han forlader Premier League og Arsenal efter hele 22 år i spidsen for London mandskabet. Han bliver erstattet af den tidligere PSG manager Unai Emery.
Wenger slog nemlig fast, da han gik af, at hans plan ikke var at gå på pension, men han udtrykte et stort ønske om at blive i fodbolden og vende tilbage til trænerscenen på et tidspunktet inden særlig længe.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)ger

Den 68-årige franskmand har sagt, at han føler sig afhængig af fodbolden, og at han allerede nu er klar til at overtage trænerrollen i en anden klub forud for den nye sæson.

” Det er spændende for så kan jeg blive testet igen. Det er det jeg vil med mit liv. Jeg er et konkurrence menneske, der gerne vil måles og vejes og testes. ” har han udtalt til mediet beIN SPORTS.

“Jeg ved ikke, hvad fremtiden vil bringe, men lige nu er jeg på en blank side i begyndelsen af et blankt kapitel af mit liv. Jeg bliver nødt til selv at skrive det nye kapitel i mit liv. ”

” For jeg er ikke særlig god til bare at nyde livet på stranden, men jeg misunder mine venner, der kan gøre sådan noget. Jeg keder mig rigtig hurtigt og det er en afhængighed jeg har. Jeg er afhængig af det og jeg vil leve mit liv med det. Altså fodbolden. ”

Wenger blev spurgt om,  hvilken klub på hvilket niveau han gerne vil træne og han svarede blot, at han vil træne en klub med ambitioner, og hvor forholdene og fansene er de rette.