Engelske kilder påstår, at Arsenal er i gang med at forberede en indkøbsproces i forbindelse med jagten på et transfermål.

ISLINGTON, ENGLAND - AUGUST 10:  Arsene Wenger, manager of Arsenal looks on during the Official Premier League Season Launch Media Event held at Market Road pitches on August 10, 2016 in Islington, England. (Photo by Alex Broadway/Getty Images)

ISLINGTON, ENGLAND – AUGUST 10: Arsene Wenger, manager of Arsenal looks on during the Official Premier League Season Launch Media Event held at Market Road pitches on August 10, 2016 in Islington, England. (Photo by Alex Broadway/Getty Images)

Efter at både Per Mertesacker og Gabriel har pådraget sig skader har Arsene Wenger indrømmet, at han er på jagt efter en central forsvarer, idet kun unge Calum Chambers og Rob Holding pt. står til radighed.

Af alle de forsvarsspillere, som i øjeblikket bliver kædet sammen med Arsenal, er det dog mest sandsynligt, at Shkodran Mustafi fra Valencia i nærmeste fremtid skifter La Liga ud med Premier League.

Sky Sports-journalisten, Kaveh Solhekol, rapporterer om, at Arsenal er meget nær en aftale til en sum af £28 millioner eller 240 millioner kroner med den 24-årige forsvarsspiller forud for weekendens opgør mod Leicester City.

Chelsea var angiveligt også med i jagten på forsvarsspilleren, men det lader altså til, at The Gunners har vundet jagten om at hente den centrale forsvarer, der repræsenterede Tyskland til EM.

Som et resultat af dette har Chelsea allerede sat jagten ind på en ny forsvarsspiller, idet man jagter Khalid Koulibaly fra Napoli, der også har været inde over billedet i forbindelse med et skifte til Arsenal.