Arsenal har ikke præsteret op til niveau og op til de forventninger, der var til dem inden sæsonen gik i gang. London-klubben skulle have været med i fronten af Premier League-feltet og kæmpet med om trofæet som Englands bedste mandskab. Chancen for at vinde titlen, er så godt som ikke eksisterende og så tabte The Gunners, som klubben også kaldes, Carabao Cuppen i sidste weekend mod Manchester City med hele 3-0. 4 dage senere tabte de med samme cifre til samme mandskab, bare i Premier League.

Af den grund har træner Wenger,  der har været i klubben i 22 år, været udsat for heftig kritik og flere medier og eksperter har skrevet, at det måske var på tuden for den aldrende franske træner, at få sig et nyt job. Hovedpersonen selv har dog afvist alle rygter om at han skulle forlade klubben før kontraktudløb i 2019. Han siger til det engelske medie Goal.com, at selv Arsenal er dårligere i denne sæson, så kommer det ikke til at påvirke forholdet til klubbens bestyrelsen, så det er noget han godt kan leve med.

Wenger siger: “Denne sæson har helt sikkert været ringere end sidste sæson. Der vandt vi pokalturneringen og fik i alt 75 point. Det var godkendt, selvom vi ikke kvalificerede os til Champions League. Jeg benægter ikke, at sidste sæson heller ikke var verdens bedste, men denne sæson er ikke så god heller. Jeg er ikke bekymret, for jeg kan leve med det. Det er virkeligheden og det er den jeg forholder mig til.”

“Jeg synes at vi har prøvet af finde løsninger på vores problemer. Vi har solgt spillere, købt spillere og så har vi haft skader. Det er ting, som er irriterende at rende ind i og derfor synes jeg at vi faktisk har været okay til at tilpasse os forandringerne og det er jeg stolt af. Vi kommer bedre tilbage næste sæson.”