Af Anders Lang Jensen

Tyske Mesut Özil har været fraværende fra resten af Arsenal-truppen i et godt stykke tid nu. Sygdom har ramt den tyske verdensstjerne. I sådan en grad at han ikke engang kan møde op til træning.

ST ALBANS, ENGLAND - DECEMBER 25:  Mesut Ozil of Arsenal during a training session at London Colney on December 25, 2016 in St Albans, England.  (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

I går aftes leverede Arsenal en sløj kamp mod Bournemouth i Premier League. Deres første halvleg var nok lige så sløj, som Özil har det for tiden. Kort inde i anden halvleg var the gunners allerede nede med 3-0 til miniputterne.

Men en imponerende tro på tingene fik Arsenal reddet lidt ære sidst i kampen, da man på magisk vis hev 3-3 med hjem til Emirates Stadium. Men stadig 2 tabte point i den voldsomt spændende topstrid i det engelske.

Her manglede man sygdomsramte Özil, og Wenger kommenterede sagen: ” Jeg har ikke set ham i en uge. Det var ikke svært at vælge ham fra. Han ligger stadig i sengen, og har ikke lavet noget i en uge. Han er heller ikke med i den næste kamp. ”