Den franske træner fastslår, at han ikke har indgivet et bud på Mbappe og at han er sikker på, at den franske teenager bliver i Ligue 1 endnu en sæson. 

Af David Paris 

Spørger man Arsenal franske manager Arsene Wenger, så bliver Monacos wonderkid Kylian Mbappe i den franske klub mindst endnu en sæson. Rygterne i medierne har ellers været store og anerkendte medier som Goal go The Guardian har alle skrevet om et potentielt skifte for Mbappe til Arsenal.

Nu afviser Wenger så rygterne og 19-årige Mbappe bliver ikke London-klubbens dyreste signing nogensinde. Men selvom Wenger fastslår at han bliver i Frankrig endnu en sæson, så har Mbappe også fået opmærksomhed andre steder end fra England. Storklubberne Real Madrid og Barcelona har nemlig meldt deres interesse.

Mbappe scorede imponerende 15 mål i sidste sæson og var dermed en væsentlig årsag til at den franske klub vandt det franske mesterskab foran storfavoritterne fra Paris Saint-Germain. Derudover nettede han seks gange i Champions League, herunder et hattrick, hvilket fik Monaco til semifinalerne.

“Det ligner det,” sådan sagde Wenger til journalisterne, da de spurgte, om Mbappe ville blive i Monaco i næste sæson. “Måske havde han for mange valg, så i sidste ende vælger folk slet ikke at gøre noget.”

Rapporter i Spanien hævder, at Arsenal har lavet et verdensrekordbud på over 1 milliard kroner på Mbappe, men Wenger nægtede, at det var tilfældet.
“Det er ikke sandt. Folk har store fantasier. Men vi har ikke lavet noget tilbud. Jeg tror han vil blive, det ser sådan ud for endnu et år.”