Arsene Wenger var ikke meget for at tale om selve kampen på gårsdagens pressekonferencen efter 5-1 blamagen til Bayern München.

MANCHESTER, ENGLAND – DECEMBER 18: Arsene Wenger the head coach / manager of Arsenal during the Premier League match between Manchester City and Arsenal at Etihad Stadium on December 18, 2016 in Manchester, England. (Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Derimod var kritikken rettet imod dommerne, som den franske træner mente ødelagde hele kampen, og var en afgørende faktor i det samlede 10-2 nederlag til de tyske giganter.

Arsenal røg dermed ud af 1/16-finalerne for syvende år i træk, efter tyskerne gentog cifrene fra den første kamp ude på Emirates.

Wenger beskød som sagt dommerne under gårsdagens pressekonference:

“Vi satte Bayern under pres, og vi var uheldige ved 1-0, fordi der blev begået et klokkeklart straffespark på Theo Walcott.

I anden halvleg lykkedes det dommerne totalt at dræbe kampen. Efter det blev kampen lidt blandet, men dommeren var en styrke for Bayern.”

Det ydmygende nederlag – det er i øvrigt det største nederlag Arsenal har lidt på Emirates – er med til at sætte gang i debatten om hvorvidt Arsene Wenger skal gå af før tid eller ej.

Før kampen i går var der også store protester mod Arsene Wenger, og det har der faktisk været i mange år i London. Spørgsmålet er, om Wenger stadig er træner for Arsenal i næste sæson, hvad tror du?