Arsenals franske manager Arsene Wenger har snart været i klubben i 20 år, og flere gange har han været på vej ud af den engelske Premier League-klub. Lige nu går rygter hos flere engelske medier også på, at træneren er fortid i London-klubben efter sommerferien, hvis ikke han får trofæer til The Gunners, som Arsenal også kaldes. Nu har hovedpersonen dog selv kommenteret rygter og ifølge ham, er der ingen grund til bekymring.

Wenger, har ifølge The Telegraph sagt, at han er overrasket over stadig at blive spurgt til sin fremtid i klubben og føler, at bekymringer om fremtiden er hans ‘sidste’ bekymring. Han har kontrakt med Arsenal indtil 2019 og desuden siger han, har gjort alt for at bevare sin position i Arsenal og at han position i klubben er præcis den samme som den altid har været.

Arsenal havde i weekenden chancen for at vinde sæsonens første trofæ, men de forspildte chance mod Premier Leagues førerhold. Kampen om pokalturneringen, Carabao Cuppen, endte med en klar 3-0-sejr til spillerne fra den blå del af Manchester og Arsenal måtte gå tomhændet fra banen, ligesom Arsenal-supporterne måtte gå skuffede hjem.

Wenger siger: “Min position er hvor, min position altid har været. Mit fokus er på jobbet og på hvad vi præsterer på banen. Det er andres menneskers job at bedømme mig på præstationerne. Derfor fokuserer jeg på at gøre det godt.”

“Jeg forstår ikke, hvorfor i bliver ved med at spørge mig om min fremtid. Kontrakten løber til 2019 og det har jeg respekt for. Det har krævet alt for mig at være træner og være i den position jeg er i nu. Derfor synes jeg også, at det er forbløffende at i bliver ved med at spørge, for jeg bekymrer mig ikke om fremtiden. Den er på plads. Det er det sidste, der bekymrer mig.”