Arsenals manager igennem 20 år Arsene Wenger er villig til at sælge to af klubbers største stjerner for at ‘genopbygge’ til sommer. Og for at beholde det eftertragtede job… 

AF KRISTIAN PARIS 

Franske Arsene Wenger har været manager i den engelske London-klub Arsenal i over tyve år, og er den manager, der lige nu har siddet allerlængst på managerposten.

Ifølge the Times er manageren angiveligt klar til at sælge ud af klubbens stjerner for at gøre plads til andre spillere, og forhåbentlig løfte niveauet i klubben.

Han er klar til at skille sig med den offensive stjerne Alexis Sanchez, der uden tvivl har været Arsenals bedste spiller i denne sæson. Derudover meldes der om et forestående salg af tyske Mesut Özil, der desværre i denne sæson har spillet under niveau.

Arsenal skal eftersigende være villig til at sælge til en anden Premier League klub, hvis sådan en skulle være interesseret – men det bliver først til sommer.

En anden klub, der meldes interesseret i den chilenske landsholdspiller er franske PSG, der er kendt for at spendere enorme summer på spillere år efter år.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Desuden meldes rivalerne fra Man City og bysbørnene fra Chelsea og interesserede i den lille målfarlige chilener.

Ozil, derimod, har underpræsteret og helt så lukrative klubber synes derfor ikke til at stå i køb for at skrive under med den aldrende tysker.

Eftersigende kan de to offensivprofiler købes for i omegnen af 780 millioner kroner.

Desuden meldes Arsenal eget talent Alex Oxlaide-Chamberlain også halvt ude af næste sæson Arsenals mandskab. Klubber der er klar til at overtage englænderen er blandt andre Tottenham, Everton og Manchester United. Den 23-årige landsholdspiller har ellers imponeret på det seneste, men hans kontrakt er endnu ikke blevet forlænger, hvorfor disse rygter opstår.