Wenger har den seneste tid været genstand for adskillige rygter og beskyldninger. Flere nøglespillere har ligesom manageren været rygtet væk, men nu ser det altså ud til at tingene er ved at falde til ro. Derfor øjner franskmanden nu endnu en dyr transfer. 

AF KRISTIAN PARIS 

Arsenal er angiveligt rede til kamp, når det kommer til kampen om Atletico Madrid højt profilerede midterforsvarer Jose Maria Gimenezs underskrift, når transfervinduet åbner igen til sommer.

​Den 22-årige forsvarsspiller har imponerent voldsomt under manager Diego Simeone efter kun få sæsoner i den spanske hovedstad. Daily Mail hævder nu, at franske Arsene Wenger er interesseret i at hente spilleren til sommer, efter de to faktisk snakkede sammen, da Mustafi handlen sidste sommer var ved at falde til jorden.

Club Atletico de Madrid v CA Osasuna - La Liga

Landsholdsspilleren fra Uruguay har angiveligt en frikøbsklausul på 56 millioner pund – lige omkring en halv milliard – og Atletico Madrid er eftersigende ikke klar til at gå ned i pris, eftersom det også rygtes, at Manchester United er interesseret i den unge sydamerikaner.

Jose Mourinho ser ud til at være på jagt efter den tidligere Danubio spiller, eftersom Mourinho er løber ind i adskillige skader i det centrale forsvar i denne sæson med både Chris Smallin og Phil Jones ude.

Den stærke midterforsvarer er blevet fulgt af både Arsenal og Manchester United i over et år, og Atletico ser måske allerede spilleren forlade klubben til sommer.

Gimenez præstationer i Champions League har tiltrukket interesse fra samtlige europæiske klubber, og spilleren viste endda god alsidighed, da han i kampen mod Leciester blev placeret som midtbane.

Men Gimenez er ikke den eneste spiller som Wenger og co. er blevet kædet sammen med. Den seneste tid har der floreret rygter om, at franskmanden ønsker at hente stjerne som Alexandre Lacazette, Alvaro Morata og Arda Turan til nord London.