Arsenal-legende David Seaman udtaler sig om situationen i Arsenal, om kontraktforlængelse med Wenger var en god idé og omkring, hvad han burde gøre for at vinde trofæer. Og ja, svaret er rimelig simpelt: Efterab Mourinho!

Af David Paris 

Den tidligere Arsenal-spiller og nuværende The Gunners-legende David Seaman, der stod på mål for klubben i periode 1990 til 2003 fortæller, at han synes kontraktforlængelse med Wenger i yderligere to år, var en god beslutning, men fastslår samtidig, at han den franske burde kopiere noget af den tilgang den nuværende Manchester United-træner, Jose Mourinho, har til fodbold.

53-årige Seaman, der også spillede for både Manchester City og Queens Park Rangers i sin professionelle karriere, fortæller, at det er defensiven, der afgør om man vinder trofæer.

David Seaman fortælller til det engelske medie TalkSport følgende: “Mourinho er gået ind i Manchester United har vundet tre trofæer i denne sæson. Okay, de spiller ikke den bedste omgang fodbold, men det er ikke nødvendigvis dårlig fodbold. Det bygger på et godt forsvar, og det var det samme vi gjorde i Arsenal, da vi vandt trofæer. 

“Da jeg var i Arsenal, spillede vi ikke den mest attraktive fodbold, men det var effektiv fodbold og det vandt masser af trofæer.Det handler om at vinde trofæer, for mig.”

Til samme medie svarede han på, hvad han mente om kontraktforlængelse med Arsene Wenger i yderligere to år: “For mig har de taget det rigtige skridt. Jeg tror det kunne have været gjort lidt tidligere, men jeg er glad for at han underskrev kontrakten.”