ISLINGTON, ENGLAND - AUGUST 10:  Arsene Wenger, manager of Arsenal looks on during the Official Premier League Season Launch Media Event held at Market Road pitches on August 10, 2016 in Islington, England. (Photo by Alex Broadway/Getty Images)

(Photo by Alex Broadway/Getty Images)

Arsenal-angriberen, Alexis Sanchez, vendte tilbage fra landsholdspause med stadige problemer med fra en skade i baglåret.

Af Emil Plovgaard

Alligevel spillede angriberen alle 90 minutter i weekenden i 1-1 kampen mod Manchester United, og er også klar til at spille mod PSG i morgendagens kamp i Champions League.

Det anslås, at Arsene Wenger vil give chileneren en pause hen over vinteren, for at hvile Sanchez, der har spillet flere kampe end nogen anden i truppen, nemlig 16.

Sidste sæson døjede angriberen også med en skade i baglåret og måtte se på fra skadestuen i to måneder.

Den franske træner svarer tilbage på kritikken

Wenger udtalte på et pressemøde:

Sådan er jeg ikke! Jeg kunne ikke nænne, at tvinge nogen til at spille. Jeg har aldrig bedt nogen om at blive sprøjtet for at kunne spille.

At der løber rygter om, at jeg skulle have tvunget ham til at spille. Dem kan jeg kun afkræfte. De er helt hen i vejret.

Jeg havde den luksus, at Mesut Özil kunne få en pause fra landsholdet, fordi Tyskland ikke valgte ham. Sanchez var ikke træt, for han var ikke blevet brugt i Colombia.”

Theo Walcott og Aaron Ramsey trænede ikke med i dag, da de døjer med mindre skader. Santi Cazorla som ikke har været med i de sidste seks kampe er ude i en måned, da han døjer med en skade i akilleshælen.