Hvis uheldet skulle være ude og Arsenal mister deres manager igennem 20 år, Arsene Wenger, kan det have adskillige konsekvenser. Det mener nogle fans.
Andre er dog ellevilde over, at den franske manager endelig er på vippen til at forlade, den klub han har regeret i over to årtier. 

Læs en af konsekvenser nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS 

Forsvarer Laurent Koscielny forlader formentlig Arsenal til sommer for at skrive kontrakt med Marseille. Det skriver Yahoo Sport.

Midterforsvaren  er angiveligt ivrig efter at beholde klubbens nuværende manager, Arsene Wenger, på trods af massiv kritik fra medier og fans.

Wenger rygtes i øjeblikket tilbage til hjemlandet Frankrig, menden 67-årige manager har endnu ikke bekræftet fremtiden.

Koscielnys kontrakt løber lige nu til 2020, men franskmanden er alligevel klar til at forlade nord London.

Arsenal Training and Press Conference

Samme medier hævder, ifølge en af Koscielnys tætte venner, at Koscielny angiveligt kan blive lokket tilbage til Frankrig – præcis ligesom den tidligere West Ham stjerne Dimitri Payet blev under det netop lukkede januar transfervindue.

Da samme kilde blev spurgt om, hvorvidt rygterne er sande, svarede han: “Hvorfor ikke? Hvis Marseille kan lokke Payet tilbage, hvorfor kan de så ikke gøre det samme med Koscielny?” 

Det er endnu uvist, hvor tæt på midterforsvaren kilden er, men Arsenal har bestemt grund til bekymring, hvis der ligger et potentielt exit for den 31-årige midterforsvarer i fremtiden.
Den tidligere Lorient spiller bliver nemlig set som af en klubbens bedste forsvarer, og hvis han forlader holdet, mangler der bestemt en sådan spiller.

Anden midterforsvarer Mustafi, har endnu ikke overbevist Wenger helt, efter hans 350 millioner skifte fra Valencia sidste sommer, og der er i øjeblikket tvivl om Gabriel og Calum Chambers form og evner.